Categories: Zemin Fiyatları

Afyon m2 Zemin Kaplama Fiyatları – Akrilik, Epdm, Tartan

Yaşam alanlarının zeminlerini kaplamak için çeşitli malzemeler kullanılır. Kullanılan malzemelerin her birinin özelliği birbirinden farklıdır. Spor yapılan alanlarda hijyenik zemin kaplamaları tercih edilmektedir. Akrilik zemin kaplamalar hijyenik olma özellikleri ile spor salonlarından daha fazla tercih edilmektedir. Ayrıca akrilik zemin kaplamalar uzun ömürlüdür. Üzerinde oluşan küçük hasarlar kendiliğinden düzelir. Afyon akrilik m2 zemin kaplama fiyatları 4 Euro civarındadır. Diğer zemin uygulamalarına göre daha ucuz olması ve uzun süreli kullanılır olması akriliği daha cazip kılmaktadır.

Farklı Renk ve Desen Seçeneğiyle EPDM

Saf kauçuktan oluşan EPDM ifadesinin açılımı EthylenePropyleneDieneMonomer’dır. Tartan zeminlerin üstünde dökme kauçuk olarak kullanılırlar. Afyon epdm m2 zemin kaplama fiyatları düşük olduğundan dolayı tüketiciler tarafından daha fazla tercih edilir. Sportif performansı artıran EPDM zemin kaplamanın farklı renk ve desen seçenekleri bulunmaktadır. Topun sekmesi ve zıplaması daha kolaydır. İklim şartlarına karşı dayanıklı, kaymaz, esnek, kalıcı, darbe ve su emici özellikleri bulunmaktadır. Özellikleri sporcunun yürüme ve koşma eylemlerini daha iyi yapmasına yardımcıdır. Afyon akrilik m2 zemin kaplama malzemelerinin de spor yapmaya uygun olduğunu söylemek mümkün olmaktadır.

Tartan Zeminle Güvenli Pistler

Teniz kortlarında, basketbol sahalarında, yürüyüş alanlarında, çocuk oyun bahçelerinden tartan zemin kaplama kullanılmaktadır. Tartan zemin kaplamanın kendi özelliğinde cila bulunduğundan ekstra parlatmaya gerek yoktur. Estetik bir görüntüsü bulunan tartan zemin kaplama aşınmaya karşı dirençlidir. Afyon tartan m2 zemin kaplama fiyatları 20 Euro’dur. Devlet kuruluşlarında, eğitim merkezlerinde, ticari kurumlarda tartan zemin uygulanır. Kaymaz olması nedeniyle insanları yoğun kullandıkları alanlar için idealdir. Diğer zemin kaplamalarına göre daha az kayan tartan daha az bakım isteri daha uzun ömürlüdür.

 

Zemin Kaplama Fiyatları

Recent Posts

Amasya EPDM Zemin Kaplama Fiyatları

Amasya'da EPDM zemin kaplamalarının avantajları ve fiyatlandırma faktörleri hakkında bilgi edinin. Uygulama süreci ve bakım…

1 saat ago

Bayburt Self Leveling Epoksi Kaplama Fiyatları

Bayburt'da epoksi zemin kaplamalarının avantajları, uygulama aşamaları ve fiyat seçenekleri. Detaylar için yazımızı okuyun!

3 saat ago

Ankara EPDM Zemin Kaplama Fiyatları

Ankara'da EPDM zemin kaplamanın avantajları, maliyetleri ve uygulama süreci hakkında bilgi edinin. EPDM zemin kaplaması…

7 saat ago

Antalya EPDM Zemin Kaplama Fiyatları

Antalya'da EPDM zemin kaplamaları için en iyi fiyatları bulun. Uygulama süreci, dayanıklılık ve maliyet faktörlerini…

13 saat ago

Bingöl Self Leveling Epoksi Kaplama Fiyatları

Bingöl'de self leveling epoksi kaplama nedir, uygulama süreci nasıldır, fiyatları neye göre belirlenir? Detaylar ve…

19 saat ago

Ardahan EPDM Zemin Kaplama Fiyatları

Ardahan'da EPDM zemin kaplama maliyetleri ve uygulama avantajları hakkında bilgi edinin. EPDM zemin kaplama fiyatları…

19 saat ago